Healing
Al sinds het ontstaan van de mensheid is zij bezig geweest oplossingen te zoeken voor de meest uiteenlopende kwalen. Toch zijn we de traditionele en natuurlijke wijze hiervan uit het oog verloren en grijpen steeds sneller naar medicijnen en andere onnatuurlijke / chemische oplossingen.

Dit is heel jammer!

Nu pak ik ook wel eens een paracetamol als ik hoofdpijn heb en haal ik ook wel eens antibiotica als ik echt niet anders kan, maar ik probeer dit, wanneer mogelijk zoveel mogelijk te mijden en te zoeken naar een meer natuurlijke wijze van genezen.

Geneeskunde
Dit heb ik o.a. gevonden in de kruidengeneeskunde, maar er zijn nog veel meer manieren van healing. Denk maar eens aan aromatherapie,  wierook en wat dacht je van meditatie. Allemaal handreikingen om beter in je vel te zitten. Laten we ook de oosterse wijze van healing niet vergeten! Reiki bijvoorbeeld is een fantastische manier om andere en jezelf te voorzien van nieuwe levenskracht, te helpen blokkades in het lichaam op te lossen en te troosten wanneer nodig....

Wanneer je meer wilt weten over de geneeskrachtige werking van kruiden, een middel tegen een kwaal of andere manieren om healing toe te passen kun je jouw vragen kwijt op ons forum. Ook vind je al veel informatie op deze pagina. Denk hierbij aan het maken van je eigen remedies, de werking van brandnetel en vlierbloesem, het maken van je eigen wierook, de werking van etherische olieën, een korte inleiding op Reiki, recepten etc.

Mocht ik nu je interesse gewekt hebben dan heb ik goed nieuws! Op De Toverketel kun je een gratis cursus Healing volgen. Dit is een grotendeels praktische cursus waar je meer leert over verschillende remedies, meditatietechnieken, het maken van wierook en nog veel meer.........